hypnoza
Uvod hypnoza terapia
O mne hypopza
PSYCHOLOGICKÉ PORADENSTVO
Cenník –psychologické poradenstvo
co je hypnoza
vyuzitie hypnozy
kontraidikacie
eticky kodex
zertifikaty
Cenník –Hypnóza
MEDIÁCIA
Cenník –Mediácia
Doučovanie –Nemčina
Kniha návšte
Seminare
kontakt
                    
                    Jana Dobosova hypnoza Nitra, Levice

               Mgr. Jana Dobošová 

               Tel.: 0903-224-757

                   035-6421852

        Email:    dobosova.jana@gmail.com

          Pondelok - Sobota:  9:00 - 19:00
                      sk
 
Mgr. Jana Dobošová –Psychológ, Hypnose-Master , Mediátor, Lektor

Dobrý večer, píšem vám síce po dlksom čase, ale chcel som aby ste vedeli ze sa mi darí vôbec nepijem ani negemblujem. Ani ma to neláka a dokonca mám odpor k alkoholu! Aspoň to tak ja vnímam a tak to pociťujem! Akurát že tá minulosť ma stále prenasleduje síce ju neviem zmeniť! Dôveru niektorých ľudí si je ozaj ťažké získať naspet! Ale som vyrovnanejší a viem co chcem od života a co chcem dosiahnuť! Momentálne som v anglicku pracovne konečne sa mi začína lepšit finančná situácia! Chcem vám poďakovať ze ste mi pomohla s mojím problémom a nasmerovala ste ma na tú správnu cestu ktorú som tak dlho hľadal! Určite by som bol rád keby som mohol pokračovať v terpiach a dalo by sa to nejak skĺbiť do kopi váš čas s mojím! Ďakujem s pozdravom  BV

--------------------------------------------------------------------------------------------

Volám sa Norina a pôvodne som chcela na túto stránku napísať iba jednoduché ďakujem p.Janke,nakoľko by som jedným slovkom vyjadrila vďačnosť za pomoc....ale uvedomila som si,že širšími riadkami pomôžem tým,ktorí rozmýšľajú,premýšľajú,či im hypnoterapia naozaj pomôže.No ja som živý príklad ,že áno a som prekvapená výsledkom z terapie ..aj keď som jej verila.Bola som silná fajčiarka a bez pomoci by som sa môjho zlozvyku nezbavila.Ťažko laik opíše ,čo sa mi udialo v hlávke,ale po terapii som nemala vôbec chuť na nikotín...cigarety mi nevoňajú a som nadšená z môjho nového cítenia vôní a vnímania krás okolo seba..Takže toto mi hypnoterapia dala,,viem ,že mi nič nevzala,čo som nechcela:) a som šťastná a vďačná,že som ju podstúpila. Toto pre tých,ktorí sa ešte nerozhodli a to slovko ďakujem ,pre pani Janku...ĎAKUJEM ))

Norina, Sered

--------------------------------------------------------------------------------------------

Veľmi by som sa chcela poďakovať p. Janke, nakoľko už od mala som mala problém s ohrýzaním nechtov, keď som dovŕšila 24 rokov som si povedala DOSŤ. Sadla som za internet a začala som hľadať. Našla som túto stránku a hneď som pani volala, bola to už moja posledná možnosť, naozaj som už skúsila všetko. Dohodli sme sa na termíne a stretli sme sa. Sedenie dopadlo skvelo, pani Janka má veľmi príjemné vystupovanie a hneď som vedela že sa jej môžem zdôveriť a že mi pomôže. Bola som u nej 27. januára, a určite mi to pomohlo. Takže ak má niekto takýto ale aj iný problém určite odporúčam. Naozaj to pomáha. Ešte raz veľká vďaka a prajem Vám veľa úspechov.

Andrea P., Dolný Kubín


-------------------------------------------------------------------------------

Dobrý deň.Hypnózy sa naozaj nemusíte báť.Ja som bola vo Veľkom Ďure u Jany Dobošovej a bola som veľmi spokojná.Mala som dosť nadváhu a chcela som schudnúť,skúšala som rôzne lieky a i keď sa my podarilo schudnúť, počase som znova pribrala.Na internete som si všetko o hypnóze prečítala a tak som sa dozvedela,že pomocou hypnózy sa dá schudnúť.Pani Jana mi všetko vysvetlila,naozaj sa my snažila pomôcť ,čo sa i podarilo.4 X som u nej bola a chudla som 6 kg.Ešte chcem schudnúť 4 kg čo sa my určite podarý,lebo pani Jana ma po celú dobu povzbudzuje.Snaží sa ľuďom pomôcť,a darý sa jej to.Veľmi som jej vďačná , lebo sa cítim oveľa lepšie. Môžem ju odporučiť,ale každý sa musí rozhodnúť sám a niečo preto i urobyť. Počas hypnózy sa Vám nič zlého nestane ,pomôže Vám. Spozdravom 

Gabika, Levice

-------------------------------------------------------------------------------

Dobrý deň pani Dobošová,

absolvovala som u Vás 4 hypnoterapeutické sedenia, pomocou ktorých som potrebovala vyriešiť môj desiatky rokov trvajúci problém - neuvedomelé trhanie si pokožky okolo nechtov, tzv. záderov, ktoré som si bola schopná odtrhávať až do krvi. Trpela som problémami boľavých prstov, nechtové lôžka boli opuchnuté a okolo nechtov som mávala rany. Večer som si zvykla končeky prstov natierať buď antibiotickou alebo kalciovou masťou a zalepiť náplasťou, čím sa mi pokožka okolo nechtov do rána ukľudnila.

Boli to veľmi nepríjemné stavy a navyše pre mňa ako ženu aj nesmierne neestetické.

Po zásahu hypnoterapie musím konštatovať, že sa mi veľmi uľavilo. Skutočne som si začala uvedomovať, čo robím a vedome som s tým prestala. Trvá to doteraz - keď mám nutkanie odtrhnúť si záder, zakaždým si to uvedomím a prestanem. Vždy ma na to upozorní môj vnútorný policajt, ktorého ste vo mne prebudila k činnosti.

Na začiatku som tomu neverila, pretože tento stav trval u mňa už viac ako 20 rokov. Skutočne postačili 4 hypnoterapeutické sedenia a ja verím, že som sa tohto zlozvyku zbavila. verím, že navždy, verím, že ma môj vnútorný policajt bude upozorňovať aj v budúcnosti.

ďakujem Vám za skvelú prácu aj s pridanou hodnotou - vždy som sa u Vás veľmi dobre cítila

Renata Geseova,

-------------------------------------------------------------------------------

Vážená pani Dobošová,

Chcem sa Vam podakovat za pomoc ktorú ste mi poskytla pri mojej depresii. Este nie som v cieli, ale vy ste mi pomohla prekonat to najhorsie. Bez vás by som to nezvládla. Vždy mi bolo u vas dobre. Pre mňa bola hypnóza tá správna cesta. Každý musí rozhodnúť sám za seba. Vdaka.

Petra K, Trnava

--------------------------------------------------------------------------------